Բազուկով աղցան. ընդամենը մեկ բաղադրիչը փոխում է ամբողջ համը

63

Բաղադրիչներ

Բազուկ – 5 հատ
Նարինջ – 1/2 հատ
Սխտոր – 1-2 ատամիկ
Բալզամիկ քացախ – 1 ճ/գ
Ձիթայուղ – 5 ճ/գ
Թարմ կանաչի
Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Եփած բազուկը քերել խոշոր քերիչով: Սխտորը ճզմել, իսկ կանաչին մանրացնել:
Քամել նարնջի հյութը և խառնել ձիթայուղի և բալզամիկ քացախի հետ:
Խառնել բազուկը կանաչու և սխտորի հետ, ավելացնել աղ և պղպեղ: Աղցանի վրա լցնել նարնջաքացախային խառնուրդը, նորից խառնել: