Ի՞նչ է տեղի ունենում ձեր օրգանիզմի հետ ընդամենը 5 ընկույզ ուտելուց 4 ժամ հետո

Միացրեք մեզ Youtube-ում

Ընդեղենը հարուստ է օգտակար սննդանյութերով, այդ թվում՝ պոլիչհագեցած ճարպերով, ֆենոլներով, վիտամին E-ով և մի շարք հակաօքսիդանտներով, ուստի դրանք զարմանալի ազդեցություն ունեն ընդհանուր առողջության վրա: Եթե ​​դուք ամեն օր ուտում եք ընդամենը 5 ընկույզ, մենք երաշխավորում ենք, որ դրանից դուք զարմանալի օգուտներ կստանաք։

Ահա թե ինչու դուք պետք է ներառեք այս մթերքը ձեր ամենօրյա սննդակարգում.

գոտկատեղը նիհարեցնելու համար

իջեցնում է խոլեստերինի մակարդակը

աջակցում է ուղեղի առողջությանը

նվազեցնում է սրտի հիվանդության զարգացման հավանականությունը

նվազեցնում է շաքարախտի վտանգը

դարձնում է մազերը, մաշկը և եղունգները ավելի ամուր և առողջ

քաղցկեղն է կանխարգելում

Ի՞նչ է տեղի ունենում ձեր օրգանիզմի հետ ընդամենը 5 ընկույզ ուտելուց 4 ժամ հետո.

Ընկույզը ձեր մարմնին ապահովում է մի շարք սննդարար նյութերով և վիտամիններով, որոնք կարևոր են ձեր մարմնին էներգիա և ուժ ապահովելու համար: Հայտնի է, որ ընկույզը սթրեսի գերազանց կայունացուցիչ է:

Ընկույզը պարունակում է հակաօքսիդանտներ, որոնք ամրացնում են սիրտը և պայքարում են ազատ ռադիկալների դեմ, որոնք հայտնի են սրտի հիվանդություն առաջացնելու համար։ Մեկ այլ օգտակար բաղադրիչ օմեգա-3 ճարպաթթուներն են, որոնք նվազեցնում են դեպրեսիայի զգացումը:

Օրգանիզմը կսկսի ավելի արդյունավետ գործել, քանի որ ընկույզը կանխում է զարկերակների խցանումը և դրա հետ կապված բացասական ազդեցությունը առողջության վրա: Ուշադրություն. Եթե ընկույզը չափավոր օգտագործեք, դրանք չեն առաջացնի քաշի ավելացում, այլ ընդհակառակը, կբարելավեն նյութափոխանակությունը և կուժեղացնեն օրգանիզմի դիմադրողականությունը։

Կիսվել սոց․ ցանցերում ՝
Lifeblog.am